Ga direct naar de inhoud.

Over ons

Delissen Martens is een full-service advocatenkantoor dat juridisch- en fiscaal advies onder één dak biedt. Wij zijn een jong en innovatief kantoor dat zich onderscheidt door een informele aanpak en de korte lijnen tussen cliënten en advocaten.

Delissen Martens heeft gespecialiseerde familierechtadvocaten in huis die u kunnen helpen bij een echtscheiding of andere familierechtelijke geschillen. Denk hierbij aan alimentatie, omgangsrecht of een boedelscheiding. Ook adviseren en procederen wij in erfrechtzaken, zowel op juridisch- als fiscaal vlak.

Onze familierechtadvocaten zijn aangesloten bij de vFAS (vereniging voor Familierechtadvocaten en scheidingsbemiddelaars). Zij hebben dan ook een zeer specialistische achtergrond en kunnen u bijstaan bij zowel mediations als procedures. Delissen Martens biedt voorts collaborative divorce en heeft advocaten in huis die zijn aangesloten bij de Vereniging voor Collaborative Divorce Lawyers.

Delissen Martens voorziet met haar International Desk in een belangrijke behoefte van de internationale Haagsche gemeenschap. Wij behandelen veel familierechtzaken met een grensoverschrijdend karakter en onze advocaten zijn bovendien aangesloten bij de IAFL (International Association of Family Lawyers). Hiermee bieden we u naast de benodigde expertise, een wereldwijd netwerk van familierechtadvocaten.